CiU presenta aquest dijous el seu equip per les municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A tot just una setmana de l’inici de la campanya electoral, que donarà el tret de sortida la matinada del 8 de maig, la federació nacionalista al nostre municipi presenta públicament, aquest dijous al vespre, les persones que integren la seva llista electoral pels comicis del mes de maig.

L’acte, que es durà a terme a l’edifici MiD a dos quarts de 9 del vespre comptarà amb la presència del diputat de CiU al congrés dels diputats a Madrid Carles Campuzano.11154798_1464710707152880_6005137300533522124_o

El candidat  Josep Mª Botella, qui relleva l’anterior cap de llista de la federació Joan Gallart, ja va ser presentat en un acte el passat 21 de març, i ara serà el torn de conèixer els noms que aniran darrere seu. CiU renova 7 cares respecte la llista del 2011. Josep Maria Botella, el nou cap de llista fa 4 anys va ser el número 6.

Als número dos i tres, hi trobem dos nouvinguts al món de la política: Monsterrat Gay i Ireneu Alvarado, i completen els cinc primers, Silvana Ballbé i Francesca Montaña.

Segons explicava Botella en la seva presentació, l’objectiu per aquestes eleccions és erigir-se de nou com a un partit decisiu a l’Ajuntament, després que en els darrers comicis, el 2011, passessin de ser la segona força, a la quarta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics