C’s proposa introduir el WhatsApp  per a  la comunicació amb l’administració

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La formació demana el canvi de model de govern, però no “un canvi pel canvi” sinó real amb la intenció d’aportar més trasnparència. Consideren que l’actual govern està esgotat.

Per tal d’apropar la gestió i la participació dels palafollencs a la vida política del poble, C’s apots per les comunicacions 2.0. Reclama millores al web municipal i la introducció de les xarxes socials al dia a dia. També vol que es s’adopti el WhatsApp Municipal ciutadà, a través del qual els palafollencs puguin comunicar-se amb l’Ajuntament i els seus serveis com ara la Policia Local. Ho defensava el seu representant al debat i número 3, Cristian Moreno.

La formació també demana ampliar horaris de la biblioteca per oferir alternatives d’estudi en època d’exàmens i bonificar part dels impostos aquells immobles que adaptin les instal·lacions per preparar-les per a problemes de dependència.

C’s creu que cal governar no només pels votants d’un partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics