URGENT

Detenen el pressumpte autor d’un robatori amb força en un bar de Blanes

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un noi de 25 anys d’edat que respon a les inicials R.C.R., té passaport de Romania i el seu domicili a Badalona-, i duia al damunt una bossa de plàstic que contenia un total de 944’50 euros en monedes, que haurien extret de dues màquines escurabutxaques que hi havia al local.

El robatori ha tingut lloc la matinada d’aquest dimecres en un establiment comercial del barri de Ca la Guidó del municipi blanenc. Una trucada telefònica ha alertat la Policia Local de la presència d’uns quatre individus que havien accedit al local. Quan han arribat les patrulles, els agents han observat que la persiana del bar estava tallada per la meitat i que el vidre de la porta d’accés estava trencat.

Una de les màquines escrutabutxaques.

Un veí ha indicat als agents que poc abans que arribessin, quatre individus havien baixat corrent en direcció al centre de la vila, endinsant-se a l’interior d’una zona boscosa. Immediatament, la patrulla de la Policia Local ha alertat la resta d’unitats, comunicant-los la posició on podrien localitzar als presumptes lladres.

A partir d’aquí, els agents de tres patrulles han iniciat una recerca per la zona boscosa i, després d’una estona, dos dels agents han observat que en l’accés a un camí hi havia unes monedes al terra, així com unes tenalles/estisores de tallar metall. En aquest moment, també han pogut comprovar que hi havia una persona estirada al terra, amagant-se sota la vegetació per intentar passar desapercebut.

Al veure’s sorprès per l’agent, que l’ha vist intentant despistar la recerca policial, el sospitós ha intentant fugir corrent. El presumpte lladre ha estat interceptat per l’agent de policia. Segons sembla, els altres tres haurien aconseguit escapar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics