Malgrat organitza caminades per donar a conèixer el seu patrimoni històric

La torre de la vídua de Can Sala a Mlagrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat Turisme oferirà, a partir del 25 de juny, un seguit de rutes guiades per conèixer més a fons els espais i edificis més emblemàtics del centre històric del municipi veí. Hi ha programades un total de deu sessions, que es duran a terme els dijous a la tarda.

El cicle de passejades, que porta per nom “Malgrat a Peu”, sorgeix arran de les demandes dels turistes que visiten el poble, que solen acudir a les oficines turístiques per informar-se de què cal veure. Ara, podran descobrir passat present i futur de Malgrat de Mar en una sola ruta, que transcorre pel casc antic i descobreix als visitants els racons i edificis històrics i emblemàtics, com poden ser el Castell, l’església de Sant Nicolau, l’Antic Hospital i la torre modernista de la vídua de Can Sala. Ho explica la gerent de Malgrat Turisme, Ester Gil.

La torre de la vídua de Can Sala a Mlagrat
La torre de la vídua de Can Sala a Malgrat

Les rutes es podran fer en català, castellà, anglès, francès o alemany.

Amb aquesta ruta es dóna també l’ oportunitat al visitant i turista de conèixer i descobrir l’oferta comercial i de restauració de Malgrat de Mar. D’entrada, està previst fer les caminades els dijous d’estiu a les 6 de la tarda, però també es podrà reservar fora d’aquest horari si es tracta d’un grup tancat.

El lloc de sortida de les sessions dels dijous, que poden assumir grups de fins a 45 persones, serà a Ca l’Arnau, i per participar-hi s’ha de passar per l’oficina de Turisme de la Plaça de l’Àncora per formalitzar la inscripció, que té un cost màxim de 6€, i és gratuïta per als nens fins als 9 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics