Calella canvia la Festa Major per evitar que coincideix amb les Eleccions catalanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa Major de la Minerva de Calella començarà el divendres dia 18 de setembre i acabarà el dimecres dia 23, igual que la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Fins ara el govern municipal apostava per acabar la Festa Major i la Fira el diumenge 27 de setembre malgrat la convocatòria anunciada per Artur mas d’Eleccions a la Generalitat. Ara, però, s’ha fet un canvi de dates, consensuat amb els grups a l’oposició. En un inici tots els grups polítics calellencs estaven convençuts que era millor traslladar els actes una setmana abans i el govern municipal va entendre els seus arguments, els comparteix, i finalment ha  establert el canvi de dates.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics