La biblioteca de PLF publica el butlletí informatiu “P de Palafolls”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un document que recollirà de forma mensual les novetats de la Biblioteca, quines activitats hi ha previstes, entre altres. Porta per nom “P de Palafolls”, i es publica en format paper i també digital. El director de la Biblioteca, Josep Maria Simón, explica que anteriorment ja havien editat un document similiar, i que enguany han decidit recuperar-lo.

De fet la primera pàgina del P de Palafolls s’explica que el projecte va començar fa uns anys, pero per diversos motius van deixbutlletiar-ho córrer. El passat 24 de març la Biblioteca va celebrar el vuitè aniversari de la seva obertura, i ara reprenen aquesta aventura.

De moment, només oferiran informació de servei de la biblioteca, com ara les novetats literàries del mes, l’agenda d’activitats, i altres informacions útils com l’horari d’atenció al públic. Tot i que no s’ho han plantejat, no descarten la possibilitat d’incloure-hi col·laboracions d’usuaris de la biblioteca, si algú volgués col·laborar-hi.

En aquest primer número del P de Palafolls hi ha un apartat dedicat a explicar el projecte que la biblioteca està duent a terme amb la residència geriàtrica del nostre municipi, en la qual s’està creant un grup de voluntaris lectors que dediquin part del seu temps a llegir i fer companyia als usuaris del geriàtric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics