Titelles, gegants, monòlegs teatre i dansa vertical a la 1a edició del fiSures de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

4L’organització del certamen d’art al carrer ha fet públic ja quins seran els espectacles i representacions artístiques que es podran veure el proper dia 27, quna PLF acollirà la primera edició del FiSures, la Mostra d’Art Multidisciplinari de Palafolls.

Teatre de titelles, intervencions al carrer, monòlegs, la Banda de Palafolls, dansa vertical, teatre experimental o música de carrer són algunes de les propostes que es podran veure en aquest certamen artístic que agafa el relleu de l’Inundart que l’any passat es va fer a PLF, com a primera experiència.

inundart_2014_sep_8
Imatge de l’Inund’Art de l’any passat

 

L’organització del FiSures vol que l’art multidisciplinari i per a totes les edats es faci “propietari” i “protagonista” dels indrets on transcorre la vida quotidiana del nostre municipi per tal d’apropar la cultura al ciutadà en algunes de les seves expressions actuals.

Entre les propostes que es donaran cita a fiSures hi ha el teatre familiar  de “El carreró de les bruixes”,  una obra dirigida per Toni Albà, i a càrrec de Poca Cosa Teatre; la proposta Invasió Larvària de la Plataforma Blanc i Negre. A la tarda hi haurà plantada de gegants, teatre experimental amb l’obra l’Ocell, música de carrer a càrrec de The Hat Hausen Elastic Band o la intervenció de teatre corporal Acto Animal a càrrec de Successos Efímers.

Les titelles explicaran els Somnis d’Àfrica de la Cia. Cap de Pardals que ens transportarà al Senegal i també hi ha diferents propostes de teatre.

L’espectacularitat de la dansa vertical de la companyia Sacude arribarà a Palafolls i actuarà a la façana del MiD amb un espectacle premiat amb el primer premi al VIII certamen coreogràfic internacional Burgos/New York.

El FiSures omplirà així d’art els carrers i places del nostre municipi durant tota la jornada del dissabte dia 27.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics