Nous gronxadors, taules de ping-pong i il·luminació als parcs de PLF

Una de les accions que ja s’està duent a terme és la substitució de l’enllumenat  de la plaça Joaquim Ruyra, que estava molt malmès donada la seva antiguitat, d’una vintena d’anys. Segona fonts municipals, es va fer un estudi per trobar una opció que optimitzés recursos, i que finalment ha estat la instal·lació d’uns quatre grans focus direccionals. Els treballs de substitució d’aquests grans fanals seguiran durant aquesta setmana, però haurien d’acabar la setmana vinent.

El parc, a més, ha estrenat aquests dies una nova taula per jugar a tennis taula. La particularitat d’aquestes taules és que són “antivandàliques”, és a dir, que estan fetes amb materials rígids per evitar el deteriorament que poden provocar certs comportaments incívics, a banda del propi desgast que suposa que estiguin a l’aire lliure.

Una altra taula similar s’ha instal.lat al Campus de Primària, a la zona on abans hi havia l’institut, i on des de fa uns mesos hi ha una pista d’skate i una pista polivalent per practicar-hi esports, com bàsquet o futbol. En aquest espai lúdic i esportiu també s’hi han estat fent obres de millora i s’hi ha incorporat uns gronxadors pensats per als nens més petits i d’altres, en aquest cas de ferro, per a nens més grans.

Pel que fa a la millora de la mobilitat, també s’ha arranjat l’aparcament situat darrera de la Plaça de la Pau, on s’ha treballat per la optimització de l’espai disponible. Segons l’ajuntament, la zona d’aparcaments estava molt mal delimitada, cosa que ha motivat aquests treballs. D’entrada, s’ha netejat la zona per tal d’aplanar el terreny.

Un cop aplanat, s’hi ha abocat un material format per pedres extretes de les runes d’altres edificis, que un cop aplanat per les màquines acaba obtenint una aparença molt semblant a la de l’asfalt, sense ser-ho.

L’aparcament d’aquesta zona s’ha engrandit davant la necessitat d’obtenir més estacionament després que les obres de millora del carrer de baix, eliminés la possibilitat d’estacionar en aquesta cèntrica via.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics