La CUP de Malgrat exposa als ciutadans la feina feta a l’ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el decurs de la primera assemblea d’oposició, celebrada aquest divendres, membres de la CUP Malgrat han exposat la feina feta per part dels seus membres al consistori des de l’inici de mandat. Entre d’altres punts s’ha tractat el tema del cartipàs municipal i quin és el funcionament del partit a l’ajuntament. Núria Casajuana, de CUP Malgrat.

Núria Casajuana ha volgut remarcar que aquest tipus d’assemblea tindran continuïtat. Estan obertes no només als membres, votants o simpatitzants de la CUP, sinó també a tots els ciutadans amb l’objectiu que puguin participar i decidir de manera directa en les qüestions municipals que més els afecten.

Per acabar, Casajuana ha destacat la nova manera de fer per part dels membres que formen l’equip de govern a Malgrat de Mar, subratllant el seu caràcter dialogant.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics