URGENT

Col·lecta a Blanes a benefici de la investigació del càncer

Compartiu aquesta història

Al llarg de tot aquest cap de setmana, desenes de voluntaris recolliran diners que es destinaran a la investigació de la malaltia del càncer.

Es tracta de l’habitual campanya de col·lecta, que enguany es presenta amb lema “No t’imagines tot el que un euro posa en marxa”. Es distribuiran diverses taules en tot el municipi i alguns dels voluntaris recorreran els carrers amb les clàssiques guardioles.

Rosa Riba, coordinadora a Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, entitat organitzadora, ha fet una crida a la participació. Riba ha assenyalat la importància de qualsevol tipus d’aportació, per petita que sigui.

Subratllar que aquesta és una de les entitats privades que més diners destina a investigar la malaltia. Ho fa a través de 160 projectes d’investigació que en l’actualitat s’estan desenvolupant en 46 centres. Iniciatives com aquesta són les que contribueixen a augmentar el nivell de supervivència de diferents tipus de càncer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics