Malgrat i Sta Susanna estan de Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de Mar fa una valoració positiva dels actes de Festa Major que s’hi han celebrat al llarg de tot el cap de setmana, ja que tot i la pluja les activitats previstes han comptat amb una nombrosa afluència de públic.

Albert Cuní, regidor de Cultura del municipi malgratenc, ha expressat la seva satisfacció per la important participació de públic en activitats com el pregó, amb l’actor Pep Plaza, i la celebració dels 25 anys de la colla gegantera, que han estat alguns dels actes més destacats.

14862277404_b46238262a
Correfoc del 2014. Foto: Alfred Farre

La població maresmenca de Santa Susanna també està de Festa Major. Els actes arrencaven el passat dia 6 i continuen al llarg de tota aquesta setmana. La festa se celebra amb tot un seguit d’actes adreçats als petits i grans.

Sense anar més lluny, aquest dilluns hi haurà el tradicional sopar de festa major al carrer.

Altres activitats destacades per aquests dies són la Proclamació de la Pubilla i Hereu, esports nàutics i el concert i ball de festa major.

Ja de cara al cap de setmana, Santa Susanna culminarà la seva festa amb el tradicional Castell de Focs d’Artifici i la revetlla d’agost, un concert de música a la platja a càrrec del conegut conjunt Apache.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics