Amplien l’escola Montserrat de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb un pressupost d’uns 62 mil euros l’ajuntament de Malgrat de Mar ha iniciat els treballs que han de permetre la millora d’una part de les instal·lacions de l’escola pública mare de Déu de Montserrat.

En concret, aquests treballs consisteixen en l’ampliació del pati de l’escola, que passarà a ser una pista de formigó de 375 metres quadrats. A més, també s’ha previst dedicar un altre espai per a ubicar-hi un hort i un altre on s’hi posarà un cobert amb la intenció de fer-lo servir de magatzem.

Les obres són possibles després de la cessió d’un solar propietat del consistori a tocar de l’escola. Està previst que es realitzin en aproximadament cinc setmanes.

Fonts municipals han afirmat que el projecte forma part d’una sèrie d’inversions que es desenvolupen a les escoles públiques de Malgrat de Mar amb l’objectiu de millorar el seu estat i condicionament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics