El cap de setmana acaba amb 5 detinguts a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dos dels detinguts, que tenen un llarg historial d’antecedents policials, estan acusats de ser els presumptes autors d’un robatori amb violència, lesions i atemptat contra els agents de l’autoritat. Els fets han tingut lloc aquest diumenge a la matinada, quan els propietaris d’un bar del barri dels Pins van ser sorpresos pels dos lladres, que els van emmordassar i immobilitzar amb brides. L’amo, que es va poder alliberar, va atacar els lladres i va començar una baralla en la que va quedar ferit. Els agressors van sortir corrent després de la baralla, i 15 minuts després van ser detinguts després d’una espectacular persecució policial pels carrers de la zona. Segons la Policia Local, els dos detinguts tenen 32 anys i són veïns de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet.

Els altres dos detinguts tenen a veure amb un robatori amb violència i amb una agressió de violència de gènere. La matinada de dissabte la Policia va trobar al passeig de s’Abanell un jove estès a terra. Era un turista holandès que va ser agredit per un altre turista, també holandès, sense motiu aparent. Aleshores va aparèixer un altre turista a qui també havien agredit, i en creure que es podia tractar dels mateixos autors, es va iniciar una recerca del jove.

El quart detingut està acusat d’un delicte de violència de gènere. Diumenge al migdia una veïna de Mas Florit va advertir que una nena estava cridant al balcó perquè els seus pares s’estaven barallant. L’home va ser detingut, tot i que acusa la seva exparella d’haver-lo agredit.

El darrer detingut va provocar un incendi en un cotxe prop d’un restaurant del polígon industrial. Tal i com va pronosticar la propietària del vehicle, veïna d’Arbúcies, l’autor dels fets va ser la seva exparella, que va ser trobat poc després sota els efectes de l’alcohol.

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics