Detenen a 3 lladres per robar en establiments de l’Estartit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els mossos han detingut tres persones  que havien robat en una botiga de roba, una òptica i un supermercat  de l’Estartit. Es tracta d’una dona i dos homes, d’entre 23 a 32 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Blanes i Lloret de Mar.

El primer furt es va produir el 15 d’agost quan els lladres es van endur sis polos valorats en 561 euros d’una botiga de roba. A finals d’agost  van robar ampolles de licor valorades en 570 euros. El ‘modus operandi’ era el mateix en els dos casos i els indicis apuntaven de que es tractava dels mateixos autors. Gràcies a les evidències es van poder identificar els autors dels fets i es va donar una ordre de detenció.

La setmana passada una patrulla va localitzar el vehicle que utilitzaven els lladres estacionat en un carrer de l’Estartit. A l’interior, hi anaven tres persones, dues de les quals eren les que tenien l’ordre pendent de detenció pels dos furts anteriors.

Durant l’escorcoll del vehicle, els agents va trobar diversos objectes: 11 ulleres de marques conegudes i productes de cosmètica, tots amb etiqueta. El seu valor superava els 1.100 euros. Els mossos van tenir coneixement de que feia poc temps que s’havia produït un furt en una òptica de l’Estartit i que els objectes robats coincidien amb els trobats en el vehicle.

Per tot això, els mossos van detenir a les tres persones pel furt a l’òptica i dos d’ells també per dos furts a dos establiments a l’Estartit.

Els detinguts, amb antecedents, van passar  l’endemà mateix  a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics