URGENT

Gospel Viu actuarà a la nova temporada del Teatre de la Costa Brava Sud

Compartiu aquesta història

Les instal·lacions culturals de Blanes i Lloret han presentat una programació amb més de 50 espectacles per aquesta tardor, entre els quals hi ha la del conjunt musical palafollenc Gospel Viu.

Els palafollencs presentaran el seu espectacle Non Stop Gospel el 30 d’octubre a Blanes dins al programació musical del Teatre de la Costa Brava Sud, en la que també hi haurà altres grans noms, com l’Escolania de Montserrat i el menorquí Cris Juanico, que oferirà un concert de nadales.

[row]

[one_half]

Actuaran a Blanes el  30 d’octubre amb Non Stop Gospel

[/one_half]

[one_half]

Compra les teves entrades AQUÍ 

[/one_half]

[/row]

Pel que fa als espectacles de grups professionals i d’entitats locals, comença el proper 17 d’octubre, amb l’obra de teatre gestual André y Dorine, de la companyia basca Kulunka Teatro, que reflexiona sobre l’Alzheimer i les afectacions que suposa per una parella d’ancians.

Dies després el teatre lloretenc acollirà l’espectacle Femenino Singular, de la companyia madrilenya Inconstantes Teatro, una obra on es reflexiona sobre la manera de conciliar maternitat i feina. Una proposta teatral ben diferent tancarà la cartellera del mes d’octubre. Es tracta d’Ahora me toca a mí, amb Justo Molinero i Los Descastaos. Un espectacle que combina poemes recitats pel popular locutor de ràdio amb actuacions musicals, humor, i artistes convidats.

Al novembre es podran veure les obres de teatre El Llarg Dinar de Nadal, T’estimo, però no tant i L’alè de vida.

La programació del mes de desembre l’ompliran simultàniament a Blanes, L’adulador i Ara que ho tenim tot a Lloret, on el 18 de desembre s’hi podrà veure l’espectacle L’efecte.

Les entrades i els abonaments per als espectacles del teatre de Lloret ja són a la venda, mentre que les de Blanes es posaran a la venda a principis d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics