Acaba l’estacionament limitat de la Zona Verda de St Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest ha estat el segon any que l’Ajuntament de PLF ha posat en marxa la Zona Verda al barri de St Lluís per prioritzar l’estacionament dels veïns d’aquesta zona del poble. És precisament a l’estiu, quan, amb l’arribada dels turistes que passen el dia a Marineland, es feia molt complicat trobar estacionament en aquesta zona del nostre municipi.

Els veïns creuen que la Zona Verda és una bona solució als problemes d’aparcament del barri, però reclamen més aparcament  general al barri i que es doni el distintiu també  a aquells que tenen negoci a St Lluís. Escoltem la Isabel, l’Evaristo, en Juan José i a l’Antonio.

Doncs precisament el regidor de governació, Rafael Cubarsí, explica que s’ha facilitat el distintiu a les persones que han acreditat que treballen regularment al barri, tot i ser de fora, i que serà una de les millores previstes de cara a properes edicions.

En aquests últims 3 mesos, de juliol a setembre, ha estat operatiu aquest règim especial d’aparcament amb una Zona Verda, exclusiva per a palafollencs, una Zona Blava, amb regulació horària, i espais lliures, sense prohibicions.

Al juny es va fer arribar als veïns del barri el distintiu blanc que permetia el cotxe estacionar en les zones establertes i que s’havia de col·locar de forma visible al parabrises del vehicle.

Només els veïns de PF podien estacionar en aquests espais verds
Només els veïns de PLF podien estacionar en aquests espais verds

Per contra del que va assegurar en el seu moment el consistori, no hi ha hagut la presència d’un controlador dels vehicles, pel que en les primeres setmanes hi va haver queixes per incompliment de la normativa.

Així que, després, la Policia Local s’ha encarregat de regular els vehicles de forma aleatòria durant aquestes setmanes.

Ara amb el final de la temporada turística, i el tancament de Marineland (aquest passat diumenge), el barri s’allibera de les condicions d’estacionament i tant les zones verdes com blaves, perden la seva condició fins l’any que ve.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics