A la presó per robar en una cosa i ser enxampada in fraganti

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una veïna de Malgrat ha ingressat a presó després de ser detinguda in fraganti quan robava en un domicili de Vilanova i la Geltrú. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, es tracta d’una dona de 32 anys i de nacionalitat romanesa, a qui els propietaris del pis van trobar al replà del domicili quan s’emportava les seves joies que acabava de sostreure del seu domicili. Els propietaris van poder retenir la dona fins que van arribar els mossos.

La detinguda, que té antecedents per fets similars, havia entrat a l’habitatge mitjançant el mètode de la radiografia i un cop detinguda, la policia li va trobar les eines emprades en el robatori.  A més de l’ingrés a presó de la dona, els Mossos han informat que no descarten altres detencions, ja que la investigació continua oberta.
Els Mossos d’Esquadra recorden que per evitar aquests robatoris és molt important tancar sempre amb pany la porta del domicili, i no només tancar de cop. encara que sigui per un període curt de temps.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics