El Pavelló Vell de Malgrat reobre després de 15 mesos d’obres

Les obres dins el pavelló. Foto: CP Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Les obres dins el pavelló. Foto: CP Malgrat
Les obres dins el pavelló. Foto: CP Malgrat

Prop d’any i mig després de treballs i d’uns 900.000 euros de pressupost de millora, el Pavelló de Malgrat de Mar va reobrir dissabte.

La reobertura va servir per acollir la final de la Supercopa catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica i la presentació dels equips del Club Patí Malgrat.

El pavelló va tancar a finals del 2013, quan va iniciar-se els treballs de millora, principalment de la coberta de la instal·lació, que amb els anys s’havia degradat i filtrava l’aigua, fent impracticable el pavelló en dies de pluja. La coberta antiga era d’uralita i la seva substitució va comportar unes obres específiques, com també va passar al teatre municipal.

El projecte, s’ha finançat principalment amb una subvenció de 700 mil euros de la Diputació. També s’hi va destinar una partida de 200 mil euros més, derivada d’una altra partida prevista per una altra obra.

Les obres han constat principalment en el reforç dels elements estructurals i el canvi de la coberta, però també s’han  col·locat accessos d’entrada i sortida, que compleixen la normativa per a casos d’evacuacions. També, s’ha fet aïllament tèrmic de les façanes exteriors i s’ha arranjat la pista interior de joc. En canvi, no s’han modernitzat els vestuaris, que quedarà pendent d’una futura actuació.

Durant aquests mesos de treballs, les entitats esportives que entrenaven i competien al pavelló vell han hagut desplaçar les seves activitats a d’altres pistes, com ara a la de l’escola de Marià Cubí.

Per això, el regidor d’Obra Pública i Serveis de Malgrat de Mar, Óliver Sánchez-Camacho va agrair durant la reinauguració, la paciència dels clubs esportius durant la reforma.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics