L’amateur guanya i ja és l’únic equip invicte del campionat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip jugava contra el Camprodon, un dels equips que ha fet la promoció d’ascens les darreres temporades. Durant la primera mitja hora el PLF va perdre 2 jugadors per lesió, però va saber aguantar els atacs dels del Ripollès.

A la represa una ràpida jugada palafollenca arribava als peus de Loren que de xut creuat feia el que seria el gol de la victòria. El Camprodon va forçar però la defensa del PLF va aconseguir frenar els atacs i fins i tot Loren va tenir als peus l’oportunitat de sentenciar.

El PLF és l’únic equip que encara no coneix la derrota, ja que el Llagostera, el líder, ha perdut. Ara el PLF és 2n a 3 punts dels de la Selva.

Dissabte vinent, a les 5 de la tarda al Palastadium, derbi contra el Tordera, un dels equips que sempre ha complicat la vida la darreres temporades als palafollencs.

Ple de victòries a les categories inferiors. El juvenil va guanyar al Cuatro Vientos  de Blanes per  4 a 3 en un partit molt igualat i amb alternança al marcador. El cadet també va guanyar. Es va imposar per 1 a 2 al Riudarenes. Qui s’emporta la golejada de la setmana és el Cuatro Vientos. L’Infantil va passar per sobre dels blanencs  7 a 2. Al minut 21, els dos empataven a 2, i després els locals van pitjar l’accelerador  per acabar golejant a plaer al municipal palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics