URGENT

Aquest diumenge se celebra la sisena edició del canicross de Palafolls

Compartiu aquesta història

La cursa, organitzada per la Protectora d’Animals de la nostra població començarà a les 10.00h del matí. Els participants, però, hauran de ser al punt de sortida, la plaça Vall d’Ax a 2/4 de 9 per recollir el seu dorsal i comprovar el xip del gos.

La modalitat de canicross, un esport que consisteix en corre al costat del gos, cada cop va a més. La majoria dels que ho proven repeteixen, i això fa que, tant a Palafolls com a d’altres municipis, cada vegada hi hagi més gent que s’inscrigui a aquest tipus de cursa. Ho explica una de les organitzadores del canicross de Palafolls, i responsable de la Protectora de PLF, Isabel Martínez

Qui vulgui apuntar-s’hi haurà de pagar sis euros via transferència bancària i omplir un full d’inscripció que pot trobar al Facebook del sisè canicross de Palafolls. O si no, també poden inscriure’s a la Clínica Rodamón de Blanes, al veterinari NG Palafolls, a la botiga peluts Palafolls, o bé a la mateixa protectora. També hi ha la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la cursa en el punt de sortida, però amb un preu de vuit euros.

El recorregut de la prova és de vuit quilòmetres i bàsicament pla. A més a més, és pràcticament tot de sorra, ja que això disminueix riscos que els gossos pateixin ferides que els hi podrien produir la duresa i la rugositat de l’asfalt. Marga Baldrich, també de l’organització, ho explica així.

Tot i ser oberta a tothom, cal complir uns requisits per poder apuntar-se a la cursa: els gossos han de tenir la targeta sanitària, han de dur arnés, i el corredor a de ser major de 12 anys o, en cas que no ho sigui, haurà d’anar acompanyat d’un adult que firmarà i es farà responsable de la inscripció.

A més a més, òbviament, no es permetrà l’abús o el maltractament a la mascota

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics