URGENT

Malgrat Acull organitza la primera activitat solidaria

Compartiu aquesta història

Demà l’entitat de recent creació, ha preparat un concert per tal de recollir fons que es destinaran a una ONG que treballa  en benefici dels refugiats sirians que continuant travessant el mar fugint de la guerra.

A les 7 de la tarda i a l’Ateneu del Rovell, del carrer de mar, hi haurà el concert a càrrec del Grupo Local. Tots els diners recollits en aquesta actuació es destinaran a l’ONG de Badalona Pro-activa Open Arms.

Es tracta d’una entitat composada pels socorristes aquàtics que habitualment vigilen les platges de la nostra zona, que un cop acabada la temporada, han marxat cap a l’illa grega de Lesbos per socórrer als refugiats que es llencen al mar amb la intenció d’arribar a Europa per fugir de la guerra. A vegades es llencen al mar en condicions precàries i l’ONG està allà per socorre’ls i ajudar-los a arribar a la costa sans i estalvis.

El concert de demà està organitzat per la Plataforma solidaria Malgrat Acull amb la col·laboració del Rovell.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics