Malgrat Acull organitza la primera activitat solidaria

Socorristes de Pro Activa a les platges de Lesbos
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà l’entitat de recent creació, ha preparat un concert per tal de recollir fons que es destinaran a una ONG que treballa  en benefici dels refugiats sirians que continuant travessant el mar fugint de la guerra.

A les 7 de la tarda i a l’Ateneu del Rovell, del carrer de mar, hi haurà el concert a càrrec del Grupo Local. Tots els diners recollits en aquesta actuació es destinaran a l’ONG de Badalona Pro-activa Open Arms.

Es tracta d’una entitat composada pels socorristes aquàtics que habitualment vigilen les platges de la nostra zona, que un cop acabada la temporada, han marxat cap a l’illa grega de Lesbos per socórrer als refugiats que es llencen al mar amb la intenció d’arribar a Europa per fugir de la guerra. A vegades es llencen al mar en condicions precàries i l’ONG està allà per socorre’ls i ajudar-los a arribar a la costa sans i estalvis.

El concert de demà està organitzat per la Plataforma solidaria Malgrat Acull amb la col·laboració del Rovell.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics