URGENT

El PLF guanya al Tordera i es consolida com a segon

Compartiu aquesta història

Vibrant partit el que es va viure dissabte a la tarda al Palastadium Lluís Moner de PLF, que va viure el 2n derbi aquesta temporada, després del partit contra el Blanes a la jornada 2.

Dissabte el PLF va tenir problemes per superar al Tordera, que en ocasions va dominar el joc del derbi. Els locals van ser els primers en marcar al minut 38, amb un golàs de Pol Victòria i van mostrar-se superiors fins que el Tordera va marcar l’empat just abans del final de la primera part. A la represa el Tordera va ser clar dominador del joc, mentre el PLF es mostrava sòlid en defensa. Quan el Tordera més dominava va ser quan Yerlín va marcar el 2n gol del PLF, desfermant l’alegria dels aficionats locals.

L’entrenador local, Pai Matas reconeix haver tingut una mica de sort que compensava la mala sort del gol del Tordera.

En acabar el partit,el jugador del PLF i exjugador del Tordera,  Francesc Massegú, assegurava que tant ell com la resta de l’equip tenia moltes ganes de posar el seu lloc als torderencs, que assegura a vegades miren a l’equip de PLF per sobre l’espatlla.

El partit va tenir emoció i també decisions polèmiques, ja que els aficionats torderencs reclamaven un penal  a favor  seu a la primera part, que l’àrbitre no va veure.

El juvenil de PLF va guanyar 0 a 4 al seu desplaçament a St Hilari. Tot i aquest resultat, la golejada del juvenil no és la més inflada de la jornada, ja que el cadet es va imposar al 4 Vientos de Blanes per 15 a 0. Golejada d’escàndol amb Guerrero amb 4 gols com a màxim realitzador.

Per últim l’infantil descansava aquesta última jornada.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics