URGENT

Concedides 52 beques menjador per estudiants de Palafolls

Compartiu aquesta història

52 alumnes de les escoles de la nostra població accediran, de moment, a aquestes beques que cobreixen necessitats socioeconòmiques i geogràfiques dels nens que estudien a diferents centres escolars. Aquesta xifra suposa una rebaixa d’un 11.% respecte les ajudes concedides l’any passat, quan van ser 59.

Una xifra que podria incrementar-se, ja que encara queden més de 2100 expedients per resoldre’s per diferents motius.

Enguany havien sol·licitat aquestes beques un total de 133 infants palafollencs, pel que, de moment, queden fora 81 nens i nenes.

El consell comarcal, que tramita les beques que es donen al Maresme, ja ha comunicat a l’Ajuntament de Palafolls aquests primers atorgaments perquè es posi en contacte amb les famílies dels nens que les rebran.

El Consell Comarcal ha repartit prop de 3.700 beques menjador per un valor de prop de 2 milions d’euros. Tot i això, aproximadament la meitat dels sol·licitants s’han quedat sense beca. Enguany s’han presentat prop de 7400 sol·licituds, 160 més que l’any passat.

De les 3700 beques atorgades, 89 seran cobertes en la seva totalitat, és a dir que se’ls pagarà el 100% de les despeses en aquest àmbit. La resta rebrà un ajut del 50%.

Palafolls ha estat una de les poblacions que menys beques ha rebut. Malgrat de Mar rebrà 153 beques, Pineda 176 i Calella 160. Són de les poblacions que més beques ha rebut, conjuntament amb Premia de Mar, que n’obtindrà 203. Això si, totes molt per sota de les 1.513 que s’atorgaran a Mataró.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics