URGENT

La policia de Malgrat denuncia durant el mes d’octubre 9 menors per pintades

Compartiu aquesta història

Es tracta de 9 joves que van fer pintades en diferents façanes d’edificis malgratencs i mobiliari urbà en diversos punts de la població. De fet, durant tot l’any 2015 la policia local ha interposat diferents denuncies per aquests actes incívics a un total de 29 joves.

La policia és qui denuncia als menors que fan pintades, perquè sovint els afectats pels actes no ho fan. De fet, de les 9 denunciats el mes d’octubre, només 3 han estat iniciativa dels afectats La multa que se sol posar als joves és d’entre 400 i 600 euros per aquestes coses.

L’inspector en cap de la policia de Malgrat, Joaquim Martínez ha explicat que porten a terme diferents accions per combatre aquest incivisme, com per exemple fomentar la prevenció a través d’educació i pedagogia amb els joves. Als joves denunciats no se’ls permet fer treballs comunitaris substitutoris. En canvi, fan cursos de formació com a mesura compensatòria per aquests actes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics