URGENT

La Conca de la Tordera reconeguda com a millor proveïdora

Compartiu aquesta història

Va rebre el premi a la fira Fruit Atracttion celebrada a Madrid a finals d’octubre. El certamen agrupa cada any a les empreses de la distribució agroalimentària més importants del país.

En aquesta fira s’entreguen premis a diferents empreses del sector per haver  destacat en algun dels aspectes distingits. Els Premios Conecta, que així es diuen, han arribat enguany a la seva 5a edició i compten amb diferents categories.

La cooperativa Conca de la Tordera, amb seu a Palafolls, va ser una de les moltes empreses presents a la fira i de les poques que va marxar amb un guardó, juntament amb altres grans empreses del sector alimentari de l’estat espanyol.

 

Treballadores de la cooperativa Conca de la Tordera

La cooperativa local va aconseguir el premi al millor proveïdor, a proposta dels supermercats Caprabo, una de les cadenes de distribució amb les que treballa habitualment la Conca de la Tordera.

El fet d’haver rebut el guardó al costat  de grans companyies de renom, pot suposar una oportunitat d’obrir mercat. Segons un dels gerents de la cooperativa, Josep Ferrer, el reconeixement dóna visibilitat a la Conca de la Tordera, i ajudarà a promocionar-la amb altres possibles mercats o cadenes de distribució.

Ferrer ha assegurat que la Conca de la Tordera se sent  molt  orgullosa d’haver rebut aquest prestigiós guardó, ja que considera que premia molts anys de treball i esforç dels pagesos i professionals de la cooperativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics