S’allarga el termini de tancament de la carretera de Malgrat

Obres de la rotonda de St Lluís, encara lluny d'acabar-se
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui fa 15 dies que es va tancar al transit la carretera entre PLF i Malgrat per tal de construir la part principal de la rotonda que haurà de facilitar l’entrada i sortida de vehicles al barri de St. Lluís i reordenar l’accés al parc aquàtic i dofinari de PLF.

Obres de la rotonda de St Lluís, encara lluny d'acabar-se
Obres de la rotonda de St Lluís, encara lluny d’acabar-se

La previsió de l’Ajuntament era que la carretera estigués tancada dues setmanes, però les obres encara no estan enllestides i molt probablement el tancament s’allargarà encara alguna setmana més.

De fet la previsió d’obres era de 3 setmanes completes per enllestir el centre de la rotonda i reobrir el trànsit, un termini que el consistori preveia que es podria reduir. D’altra banda, la Policia Local, va informar que el tall es podria allargar fins les 4 setmanes.

Sigui com sigui, quan es reobri el trànsit, la rotonda ja entrarà en servei, tot i que encara mancarà alguns treballs circumdants per enllestir la nova girola, però seran treballs que no molestaran al trànsit rodat.

Ara com ara el cos central de la nova girola ja està definit, així com també les illetes, però encara s’està adreçant el nou ferm, ja que el terreny s’ha hagut d’elevar per tal de fer més suau el gir per la rotonda. Amb l’elevació s’esmorteix el pendent que fi havia per accedir al barri de St. Lluís que ara queda permenoritzat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics