Encara queden cartells oberts de la zona blava de St. Lluís

Cartell encara obert al carrer St Joan
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un mes i mig després d’haver-se acabat les restriccions d’estacionament al barri de St. Lluís, encara hi ha algunes zones on els cartells de prohibició continuen actius, cosa que provoca desconcert en els veïns, però sobretot entre els visitants, que no saben si han de posar el rellotge horari d’estacionament o no cal.

Tot i que en la majoria del barri, les indicacions i cartells de prohibició han estat tancats fins el proper estiu, encara hi ha carrers on els cartells estan oberts i per tant, a ulls dels usuaris, es manté la prohibició d’estacionament. És el cas del carrer St. Joan i del carrer Canigó, a la zona alta del barri, on encara no s’ha retirat la senyalització de zona blava.

Les zones Blaves i verdes de St. Lluís estan operatives només els mesos d’estiu per garantir l’estacionament als  veïns d’aquesta zona. Tots els vehicles dels veïns, amb el corresponent distintiu acreditatiu, poden estacionar lliurament a qualsevol espai, però els cotxes sense distintiu només poden estacionar en els espais lliures i a les zones blaves amb un rellotge horari, ja que només es pot aparcar durant 1 hora.

Des de l’1 d’octubre, però, aquestes zones queden anul·lades i els senyals de trànsit que restringeixen l’estacionament es tanquen amb un cadenat fins l’estiu següent. Enguany, però, encara hi ha senyals actives en diferents carrers del barri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics