Tordera promou diferents activitats en motiu de la setmana de la discapacitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tota la setmana Tordera acollirà un seguit d’activitats i actes per commemorar la setmana de la discapacitat. Gran part d’elles les organitza el Rusc. De fet, avui mateix ja s’ha fet el primer acte de la campanya a la biblioteca de la població veïna.

Els tordorencs han pogut veure una exposició fotogràfica en la que s’ha aprofitat per fer la presentació oficial de la setmana de la discapacitat i explicar les diferents activitats programades. L’exposició està formada per 12 fotografies que mostra la vida des de la mirada del discapacitat. A més, amb aquestes 12 imatges s’ha fet també un calendari per recaptar fons.

Aquest dijous s’emetrà un documental sobre el trasllat del Rusc des de La Masia on s’ubicava fins al centre del poble, on l’entitat hi té ara el seu centre neuràlgic. Un cop acabi la visualització del documental s’aprofitarà per fer un col·loqui xerrada, en el que els discapacitats de la Fundació Doctor Joan Pujol prendran la veu per explicar les seves experiències i com han viscut aquest trasllat, així com expressar com és el seu dia a dia. Aquesta activitat es farà a 2/4 de 20h del vespre i també a la biblioteca.

Ja pel proper dissabte s’ha organitzat una caminada perquè l’entitat creu interessant que la gent conegui de primera mà com és caminar amb un discapacitat, tant a nivell simbòlic com pragmàtic.

El recorregut es farà per l’interior de la població i també hi participaran altres entitats. La caminada acabarà a la plaça de la vila, on es farà un manifest reclamant els drets dels discapacitats i una botifarrada popular.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics