URGENT

La Colla Gegantera farà cagar el Tió aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Una altre de les moltes entitats del municipi que promociona activitats nadalenques és la colla gegantera. En aquest cas, l’entitat organitza una cagada de tió popular. Els infants palafollencs faran cagar el tió el proper dissabte, a les 18h de la tarda. Aquest any, però, per motius de logística, aquesta activitat canviarà la seva ubicació original i el tió passarà de la plaça de Poppi al Fòrum Palatiolo. Aprofitant la nova ubicació, la colla gegantera passarà un seguit de fotografies d’altres edicions d’aquesta cagada popular a la façana de l’edifici de l’escola de Música i Dansa.

Una altre novetat respecte l’any passat és que la cua d’espera per cagar el tió formarà part també de l’activitat. La colla gegantera ha decidit apropar la fila al tió, després de rebre alguna queixa de pares que explicaven que al allunyar tant el perímetre de la cua, era difícil fer fotos als nens mentre cagaven el tió. A més, mentre els nens siguin a la cua, un membre de la colla gegantera de Palafolls els farà entrevistes per amenitzar l’espera. A més, la Colla gegantera aprofitarà també la cua per apuntar aquells nens que ho vulguin al taller de fanalets, que organitzaran a principis de gener.

D’altra banda, la cagada del tió s’aprofitarà també per a una activitat solidària. La colla de geganters habilitarà dues caixes a la zona perquè qui ho vulgui aporti diferents elements, com ara aliments de primera necessitat, aliments propis de la temporada nadalenca o, fins i tot, productes d’higiene personal. Tot el que es reculli es destinarà als Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

D’altra banda, el proper 2 de gener se celebrarà el taller de fanalets, organitzat també per la colla gegantera. Aquesta activitat es farà a la nau d’entitats, de 2/4 d’11 a 13h del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics