URGENT

Cavalcada reial a partir de les 18h de la tarda

Compartiu aquesta història

Ses majestats ja han arribat a Palafolls i esperen l’hora de sortir pels carrers de la vila per saludar a tots els nens i nenes que vagin a la cavalcada. Abans de començar a circular pel centre de Palafolls, però, els reis mags faran una petita passejada pel barri de St. Genís perquè els infants del barri els puguin saludar. Després, però, a diferència d’altres anys, marxaran cap al centre sense recollir cartes. Aquesta funció l’han delegat als patges reials, que si que es quedaran a St. Genís per recollir les cartes i entregar-les després a ses majestats.

Una altre de les novetats respecte anys anteriors és que tot s’avançarà una hora. Els reis passaran per St. Genís a les 17h de la tarda i començaran la rua pel centre de Palafolls a partir de les 19h. L’organització ha decidit avançar l’acte, ja que a ses majestats se’ls feia massa tard. A més, el pessebre vivent canviarà d’ubicació i passarà de la Plaça Palatiolo a la Plaça de l’Església, que ja havia estat emplaçament del pessebre anys enrere.

El recorregut de la rua d’aquest any va des del l’Avinguda Costa Brava fins a la Plaça de l’Ajuntament, passant per diferents carrers cèntrics de la vila, com per exemple el carrer Ramón Turró, l’Avinguda Riera de la Burgada, i el Carrer Major, que conduirà la comitiva reial fins a la Plaça de l’Ajuntament. Una hora de recorregut que acabarà amb la col·locació de les carrosses a la Plaça Palatiolo, per tal que els nens i nenes puguin observar-les. Unes carrosses que presidiran l’acte d’entrega de les cartes a ses majestats, que es farà també a la Plaça Palatiolo.

La policia local ha informat a RP que tota la zona per on es desenvoluparà la cavalcada reial es mantindrà tallada i amb prohibició d’estacionament. A partir de les 14h del migdia els vehicles no podran aparcar a la zona cèntrica de la vila, que es tallarà per complert al trànsit poc abans de començar la rua. El trànsit es reobrirà un cop finalitzi tota l’activitat amb ses majestats.

Una activitat que cada any compta amb la presència de més nens i nenes, inclús de fora de Palafolls. Infants de Blanes, Malgrat o Santa Susanna venen a la nostre vila per saludar a ses majestats i entregar la seva carta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics