Les activitats de Nadal acaben amb bona participació

Concert de St Esteve
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La cavalcada dels Reis Mags va tancar fa una setmana les activitats relacionades amb les festes de Nadal al nostre municipi. En dues setmanes PLF va tenir una agenda repleta d’activitats relacionades amb aquesta festivitat, des del Tió i fins el la presentació del llibre de regal en el concert de St Esteve.

Segons la regidoria de Cultura de PLF, les activitats, organitzades especialment per diferents entitats locals, han tingut una bona acollida per part dels palafollencs que van omplir la majoria d’actes i tallers organitzats.

En aquest sentit destaca la bona acollida, un any més, del Juga Juga de Nadal, que enguany ha batut tots els rècords de participants. Enguany ha vorejat els 2000 participants, uns 400 més que l’any passat.

La regidora de Cultura, Montse Rovira ha valorat positivament tots els actes de Nadal, tot i que es mostra oberta a possibles canvis de cara al Nadal d’aquest any.

Les activitats han inclòs la cercavila de nadales, el concert de St Esteve, el tió,  tallers de fanalets, la cavalcada de reis, el Juga Juga , el concurs de pessebres, entre d’altres organitzades pel consistori o per entitats locals.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics