URGENT

Els periodistes culturals premien una bibliotecària palafollenca

Compartiu aquesta història

L´Associació de Periodistes Culturals de Catalunya ha atorgat el II Premi Ressenya 2016 a la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la palafollenca Carme Fenoll.

L´entitat ha volgut reconèixer amb el premi “la bona predisposició que la premiada sempre ha mantingut entorn la comunicació cultural i la dinamització del seu sector tenint en compte tots els seus agents, inclosos els periodistes”.

Carme Fenoll. El Nuvol
Carme Fenoll. El Nuvol

El lliurament del premi es farà la propera setmana a la llibreria Laie de Barcelona.

Carme Fenoll, de 38 anys, es va diplomar en Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona i és llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a més de realitzar dos postgraus en documentació i un màster en gestió cultural.

També és tutora dels estudis de Documentació de la UOC des de 2003.

L’inici de la seva experiència en biblioteques es remunta a la Biblioteca de Pineda, des d’on va anar a treballar a BCN. També ha estat responsable de les biblioteques de Banyoles i de Palafrugell.

Al llarg de la seva trajectòria ha posat en marxa projectes com Arteca, un servei d’exposició i préstec gratuït d´obres d´art, Bibsons, Wiki Loves BibliotequesCAT, 10×10 de trobades entre editors i bibliotecaris, i Biblioteques amb DO.

Aquesta és la segona edició del Premi Ressenya, que es va iniciar el 2015 amb l´entrega del guardó a l´editor i fundador d´Anagrama Jorge Herralde.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics