URGENT

Baixen els  delictes i els accidents de trànsit a PLF

Compartiu aquesta història

En tot el 2015 el nombre d’accidents en tot el terme municipal de PLF va ser de 85. Això representa una rebaixa d’un 23% respecte les incidències viàries registrades un any abans. Al 2014 hi va haver 109 accidents tant en el nucli urbà com també a la xarxa de carreteres que passen pel nostre poble.

El més destacable, però, és que l’any passat no hi va haver cap víctima mortal ni cap ferit molt greu derivat d’un accident a la carretera.

El cap de la Policia Local de PLF es marca l’objectiu de reduir encara més aquestes dades de sinistralitat de trànsit, tot i que explica que hi ha factors que no són competència directe del nostre poble. Antoni Carrera creu també que cal més conscienciació dels perill de les distraccions o de l’ús de la seguretat al volant.

Aquestes són dades de la memòria de la Policia Local de PLF, a les que ha tingut accés aquesta emissora.

Una memòria, corresponent a l’any passat, en la que també es detecta una rebaixa del nombre d’actuacions o atestats.

El 2015 el cos local de seguretat va fer 15700 serveis, un 16.5% menys que un any abans, quan es van fer més de 18.000.

La comissaria de Policia de PLF.
La comissaria de Policia de PLF.

El nombre de robatoris amb força a l’interior de domicilis s’han reduït en més d’un 20% d’un any per l’altre.

De fet és la tònica que es repeteix en la majoria de registres. Carrera explica que l’any passat van baixar els fets delictius penals al nostre poble en un 8.4%.

Pel que fa als atestats policials aixecats al nostre municipi durant el 2015, van ser 2.250, el que suposa una lleugera rebaixa respecte un any abans, quan van ser 2.300.

En tot el 2015 hi va haver 15 detinguts a PLF, tant pels Mossos d’Esquadra com per la Policia Local. Això representa la meitat dels que hi va haver fa 2 anys.

Actualment el cos local de la Policia compta amb 14 agents i 2 vigilants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics