Detingut per conducció temerària per l’autopista, sense carnet ni assegurança

El cotxe que conduïa el detingut. Mossos
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat, un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Pineda de Mar, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària per l’autopista del Maresme posant en risc la seguretat dels altres usuaris de la via, un delicte de danys i per resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

El cotxe que conduïa el detingut. Mossos
El cotxe que conduïa el detingut. Mossos

Cap a les 11 de la nit, els agents van localitzar un vehicle que, un cop fetes les comprovacions, circulava sense assegurança, ni la Inspecció Tècnica del Vehicle (ITV) en vigor. A més, el conductor titular del cotxe tampoc disposava de carnet de conduir.

Davant d’aquests fets, els agents van esperar el vehicle al punt quilomètric 94 sentit nord i li van demanar que s’aturés. El detingut no va fer cas de les indicacions dels agents i va continuar la marxa a gran velocitat. De fet, circulava per la via, canviant contínuament de carril, circulant per zones no permeses i posant en greu risc els altres usuaris, tot això malgrat les senyals acústiques i lumíniques que feien els agents demanant-li que s’aturés.

El conductor, fugint dels agents, va sortir de l’autopista i va entrar a Sant Vicenç de Montalt. L’home va continuar amb la seva actitud temerària no respectant les senyals ni els semàfors en vermell i agafant velocitats que arribaven als 100km/h en zones on la velocitat estava limitada a 50 km/h.

En un revolt tancat, el conductor va perdre el control del seu vehicle i va impactar, a gran velocitat, contra un edifici i després contra dos cotxes que estaven estacionats. Tot i això, va continuar la marxa canviant de sentit i xocant amb el cotxe patrulla.

Finalment, el detingut va acabar xocant contra un mur. Quan els agents s’hi van acostar el detingut estava molt alterat i es negava a baixar del seu cotxe. Al final, i malgrat la resistència, els mossos van detenir-lo per conducció temerària, resistència i desobediència a agents de l’autoritat i per un delicte de danys.

El detingut va passar a disposició policial aquest dilluns davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics