URGENT

La manca de públic a la Festa Petita fa replantejar la seva durada

Compartiu aquesta història

Com cada setmana santa, el nostre municipi ha celebrat en els últims dies la seva Festa Major Petita. Des de divendres Sant i fins diumenge hi ha hagut una 20a d’activitats  per a tots els públics, però que al coincidir en dates festives, no sempre han comptat amb presència de públic.

Sigui com sigui, enguany s’estrenaven algunes activitats a la programació de la Festa Petita. Divendres el concert solidari de la banda de música de PLF va obrir els actes de la festa. Els diners aconseguits, uns 600€,  van destinats directament a l’entitat Palafolls Solidari.

L’endemà dissabte es va fer les sardanes, la plantada de bèsties, la lectura dels versots i els més joves van gaudir amb la cercavila de bèsties i el seu espectacle de foc i color.

Al vespre es va fer la primera sessió dels singulars al teatre.

Diumenge va ser el dia més familiar, amb els tallers de bombolles de sabó o una exhibició dels castellers de l’Alt Maresme a la plaça Major.

Al vespre tancaven la festa dues activitats noves; d’entrada un Vadebars del casal de l’home, on van participar 65 persones, i un concert jove al teatre amb el grup Acció i amb una sessió de DJ’s com a final de    festa.

La regidora de cultura i festes de PLF, Montse Rovira, explica que, en la majoria de casos, les activitats han tingut escassa presència de públic.

Davant d’això el consistori es planteja reagrupar les activitats en un sol dia, per aconseguir major presència de públic. Segons la regidora és una de les mesures que es posarà sobre la taula a la reunió de valoració amb totes les entitats.

Una de les novetats d’enguany era que la programació d’actes es dilatava a tres dies d’activitats, quan tradicionalment es feia en el cap de setmana.

Les activitats de la Festa Petita són organitzades directament per les entitats locals, que ara ja treballen en la programació de les activitats de la Festa Major del mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics