URGENT

El club d’Escacs de Palafolls jugarà la promoció d’ascens a 2a divisió

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana l’equip d’escacs de PLF es va imposar al Blanes a la Ciutat Esportiva per 4 a 6. La victòria ha permés als palafollencs acabar la lliga com a segons classificats, rere el Platja d’Aro.

Tot i que durant tot el campionat les bases de la lliga mantenien que el segon classificat pujava automàticament de categoria, finalment els palafollencs hauran de jugar un play-off d’ascens a la 2a catalana.

Sigui com sigui, l’objectiu de la temporada ja s’ha assolit. Adam Alenyà explica que l’actual categoria del PLF, la preferent, és molt competitiva per un equip com el del PLF, però que no es tanquen a pujar de categoria. De fet ja han confirmat la seva participació al play-off d’ascens que comença diumenge.

Actualment el club té una vintena de jugadors federats, que participen en tornejos esporàdics i a la lliga catalana, que acostuma a arrencar a mitjans de gener i s’allarga durant 10 setmanes, ja que cada categoria té 10 equips. 10 equips de 10 jugadors.

El club d’escacs celebrarà el proper any el 30è aniversari i ho podria fer jugant a la 2a divisió catalana, al costat d’equips molt més gran i amb més pressupost que els locals. Una de les reivindicacions del club és poder disposar d’un local on desenvolupar la seva tasca.

Actualment els membres del club queden en un bar del municipi o al Punt d’Informació. A banda de practicar i jugar, també es fan classes als més petits per introduir-los a la pràctica dels escacs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics