URGENT

Els alumnes de Malgrat replantaran l’enjardinament de Can Campassol

Compartiu aquesta història

El consistori està en procés de substituir l’actual enjardinament d’aquest cèntric parc, situat al carrer de Mar. De fet els serveis municipals de Malgrat han treballat aquesta setmana per retirar les plantes antigues i renovar la terra de les jardineres per tal de poder iniciar el procés per replantar amb noves plantes i flors.

El nou enjardinament serà plantat pels nens i nenes de primària de les diferents escoles del municipi a través d’un taller i una gimcana on també hi podran participar les famílies dels infants.

Es tracta d’una activitat pedagògica i lúdica amb la intenició, segons explica el Malgratenc.cat, de promoure la recollida orgànica entre els més petits.

De fet, com a part  d’una campanya promoguda per l’àrea de Medi Ambient de Malgrat,  es mostrarà als nens i nenes quin és el procés que se segueix per aconseguir transformar la matèria orgànica en compost, que finalment serveix d’adob per a les plantes.

La iniciativa té un doble objectiu, ja que també es vol posar en valor els diferents espais verds del municipi i fomentar que es respectin. Can Campassol és el parc més cèntric que hi ha a Malgrat de Mar.

No és la primera vegada que es fa aquesta iniciativa a Malgrat. Ja es va fer per enjardinar les antigues peixateries velles o al carrer de mar.

 

Elmalgratenc.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics