URGENT

L’ACEP amplia la seva gimcana de comerços fins aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Segons l’entitat, l’èxit de convocatòria de la nova promoció de primavera, ha obligat a modificar-ne les dates.

La campanya havia de durar 1 setmana, però finalment en durarà dues.

Així, fins aquest proper dijous, dia 5,  es podrà anar recollint les butlletes per poder participar  de la gimcana de comerços. Serà aquest proper divendres i aquest dissabte quan, amb les butlletes preparades, caldrà anar a fer la gimcana pròpiament dita.

Cada butlleta necessita almenys 3 segells de comerços i per aconseguir aquests segells, cal formar equips d’un adult i d’un menor i visitar almenys 3 botigues de l’ACEP  i fer les proves que es proposaran  o bé identificar algun element dissonant en l’aparador, com ara un pernil a l’aparador d’una farmàcia. Aquestes proves només es faran divendres i dissabte.

Les butlletes segellades, participaran dilluns vinent en el sorteig dels premis que es farà en directe per aquesta emissora, en el decurs del programa En Joc.

 

Es sortejaran 3 entrades dobles (una d’adult i una infantil) pel parc d’aventures de Sta. Susanna on es podrà gaudir de diferents activitats.

 

El sorteig seguirà el model tradicional de l’entitat. Es trauran les butlletes guanyadores i es trucarà en directe als premiats, que hauran de contestar la trucada. Sinó ho fan, s’haurà de triar una altra butlleta.

Aquesta nova iniciativa de l’ACEP, que vol promocionar i activar el comerç local, rep el nom de GymComerç i va  començar ja la setmana passada amb el repartiment de  les butlletes que s’hauran de complimentar aquest divendres i dissabte fent la gimcana.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics