L’ACEP amplia la seva gimcana de comerços fins aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons l’entitat, l’èxit de convocatòria de la nova promoció de primavera, ha obligat a modificar-ne les dates.

La campanya havia de durar 1 setmana, però finalment en durarà dues.

Així, fins aquest proper dijous, dia 5,  es podrà anar recollint les butlletes per poder participar  de la gimcana de comerços. Serà aquest proper divendres i aquest dissabte quan, amb les butlletes preparades, caldrà anar a fer la gimcana pròpiament dita.

Cada butlleta necessita almenys 3 segells de comerços i per aconseguir aquests segells, cal formar equips d’un adult i d’un menor i visitar almenys 3 botigues de l’ACEP  i fer les proves que es proposaran  o bé identificar algun element dissonant en l’aparador, com ara un pernil a l’aparador d’una farmàcia. Aquestes proves només es faran divendres i dissabte.

Les butlletes segellades, participaran dilluns vinent en el sorteig dels premis que es farà en directe per aquesta emissora, en el decurs del programa En Joc.

 

Es sortejaran 3 entrades dobles (una d’adult i una infantil) pel parc d’aventures de Sta. Susanna on es podrà gaudir de diferents activitats.

 

El sorteig seguirà el model tradicional de l’entitat. Es trauran les butlletes guanyadores i es trucarà en directe als premiats, que hauran de contestar la trucada. Sinó ho fan, s’haurà de triar una altra butlleta.

Aquesta nova iniciativa de l’ACEP, que vol promocionar i activar el comerç local, rep el nom de GymComerç i va  començar ja la setmana passada amb el repartiment de  les butlletes que s’hauran de complimentar aquest divendres i dissabte fent la gimcana.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics