URGENT

Esquerra demana compatibilitzar la L5 amb les extraescolars i les activitats esportives

Compartiu aquesta història

El mes de setembre passat va entrar en funcionament la línia L5, un servei de bus que connecta urbanitzacions, St Genís i St Lluís amb el centre coincidint amb els horaris de les escoles.

Era una prova pilot, i al desembre, el consistori anunciava que el servei es deixaria de prestar per la manca d’usuaris. Poc després el govern es desdeia i anunciava que volia potenciar la línia amb campanyes d’informació, la gratuïtat del servei durant algunes setmanes i accions teatrals programades per a la seva promoció.

Esquerra creu que aquest servei té molts avantatges, però que està desaprofitat per la descoordinació entre els diferents departaments.

CPfuZl0WsAAVCYf
Horaris i recorregut actual de la L5

Els republicans creuen que es pot millorar la L5 per donar un millor servei i per tant ser més usat. Per això proposen 8 mesures amb les que creuen que el servei es milloraria.

D’entrada demanen al govern que creguin amb el servei i  que es busquin nous horaris per tal que els alumnes de l’Institut  també puguin usar aquest bus.

Creuen que cal eliminar alguns viatges del matí i posar-ne d’altres de nous a la tarda, per donar cobertura als alumnes que fan activitats extraescolars o activitats esportives un cop acaben de les escoles.

Els republicans creuen que cal sensibilitzar a la ciutadania de la importància del servei i aconseguir uns abonaments atractius pels joves a partir dels 12 anys, ja que els més petits d’aquesta edat tenen la T12 , que amb un únic pagament de 35€ els permet usar el servei de forma il·limitada.

Els republicans creuen, a més, que cal allargar el recorregut actual del bus  amb noves parades a Ciutat Jardí i a Mas Carbó.

Esquerra creu, però, que aquesta línia és la millor alternativa de transport públic interurbà al nostre municipi.

Actualment el servei té 11 parades. Surt de Mas Reixach, passa per St Genís, on té 3 parades, St Lluís, té 4 parades al centre de PLF, passa pel polígon d’en Puigvert, amb 2 parades i torna a començar. La volta sencera triga, ara com ara, més de mitja hora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics