Troben mort a un delinqüent reincident a Lloret de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte a la tarda es va trobar mort a casa seva a Lloret un home de 40 anys.

Es tracta d’un exconvicte que s’havia convertit en un delinqüent reincident durant els últims mesos a Blanes. El pare de l’home va trobar el cos estirat damunt del llit i els Mossos ara investiguen el succés. Estan pendents dels resultats de l’autòpsia que es fa a l’Institut de Medicina Legal de Girona. Tot apunta, però, que l’home hauria mort a causa d’una sobredosi però tampoc es descarta que hagués pogut patir una mort natural.

L’home era conegut per la seva conflictivitat a la zona de la Selva marítima. Feia pocs dies havia protagonitzat una baralla a l’àrea de Fenals de Lloret.

Aquesta passada tardor va ser detingut en 5 ocasions en poc més d’un mes a Blanes per conducta violenta.

De tota manera la seva carrera delictiva va començar de ben jove. Amb 18 anys va ser detingut per homicidi frustrat i mentre espera resolució judicial, ja amb 19 anys, va matar  un vigilant d’un càmping de Santa Susanna. Tot i fugir, la Guàrdia Civil el va arrestar el juliol de 1995 a Terol.

Fa un any va tornar a Blanes, on va continuar la  seva activitat delictiva.  Solia anar amb una crossa i provocava trencadisses, tirant motos per terra. En altres ocasions anava equipat amb un bat de beisbol o un ganivet. Va provocar des de lesions i molèsties a veïns fins a robatoris al centre de Blanes.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics