42 infants demanen plaça a la llar d’infants municipal de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop finalitzat el període de preinscripció per a l’escola bressol de PLF, han demanat plaça al centre públic un total de 42 persones.  La demanda doncs, ha estat inferior a l’oferta, ja que el centre oferia una 70a de places  repartides en les diferents edats i sense comptar els alumnes que passen d’un curs a un altre.

Aquesta manca de preinscripcions podria suposar el tancament d’alguna línia a la llar d’infants  municipal.

Segons expliquen fonts municipals, la previsió és d’obrir l’aula de P0 tot i que només hi ha 2 infants apuntats, ja que, molt probablement se n’afegiran d’altres un cop començat el curs. En el cas de P2, pels alumnes de 2 anys, s’ofertaven 21 places i s’ha rebut 20 demandes, pel que es podrà mantenir l’oferta prevista en el seu moment. Ho explica la regdora d’ensenyament de PLF, Rosa Garcia

El problema de places es dóna al curs de P1, on s’ofertaven 38 places, però només hi ha 20 sol.licituds.  Aquesta vintena de places, més alumnes que passen de curs, donen per a 2 aules, i no per les 3 previstes, pel que ara el consistori es planteja si mantenir l’oferta prevista o retallar-la. Si finalment es queda amb 2 aules, hi hauria a més 2 infants que quedarien fora de la llar d’infants per qüestió de ràtio.

La regidora, però, explica que tot apunta que es mantindran les 3 aules previstes i que la matrícula es mantindrà oberta per tal de poder augmentar el nombre de places durant el curs.

En total la llar d’infants pública preveia un centenar de places per l’any que ve, però finalment seran menys. Tot i això, si es mantenen les 3 aules per a P1, el nombre de classes serà el mateix que en els últims cursos, amb 1 aula per a nadons, 3 per a P1 i 3 aules més per a P2.

La principal novetat del centre per al curs vinent serà el tancament del centre durant un mes a l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics