URGENT

L’oposició de Malgrat agraeix l’obertura del govern però li critica la manca d’acció

Compartiu aquesta història

Dimarts escoltàvem les valoracions positives de l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, sobre el seu primer any de mandat on destacava que s’havien pogut desplegar la majoria de polítiques que havia previst.

El principal grup de l’oposició, ERC, també ha fet un balanç d’aquest primer any de legislatura i el seu portaveu, Ramir Roger, ha destacat molt positivament l’obertura de diàleg que s’ha produït entre l’actual equip governant i l’oposició.

Roger afirma que, entre les fites que el grup municipal ha aconseguit portar a terme amb l’actual equip de govern, hi ha l’aprovació d’una modificació pressupostària per fer uns plafons informatius a la vila o els horts socials que, aviat, segons Roger, seran una realitat.

Per la seva banda, Neus Serra, portaveu de CIU, és més crítica amb el primer any de feina de Mercader. Tot i que estan positivament sorpresos per l’obertura de les juntes de govern, en declaracions a Ràdio Palafolls, assegura que el grup s’ha vist exclòs d’algunes negociacions importants del poble, com ara la compra d’alguns edificis. Tanmateix, la cap de Ciu, destaca la paralització de la vida municipal que està visquent la població i l’inexistència de debat en aquests darrers 12 mesos.

La CUP, també a l’oposició, titlla l’equip format pels socialistes i Junts pel Malgrat, de “pacte anti-natura” i els acusa de no fer polítiques més profundes i concretes.

Núria Casajuana és la seva portaveu.

Per la seva banda, la popular, Ana Vega, considera que és massa d’hora per fer valoracions i creu que l’acció de govern d’aquest any és fruit de les polítiques engegades al mandat anterior, quan el PP era part del govern municipal i que, ara, caldrà veure si les promeses que van fer en el programa electoral es compleixen.

En les eleccions de l’any passat no va treure representació el grup d’iniciativa per Catalunya verds i va donar entrada a la CUP I Junts per Malgrat, grup escindit de Convergència i Unió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics