El MiD prepara una nova cantata infantil per avui

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Fòrum Palatiolo continua sent l’escenari de diverses propostes amb l’arribada del bon temps. Avui serà el torn de l’Escola Municipal de Música i Dansa que oferirà una cantata dels seus alumnes.

L’espectacle d’avui s’emmarca dins els diferents festivals de fi de curs que s’han preparat per demostrar tot el que els nens han après durant les seves classes. L’exhibició l’encetaran els més petits de la banda que, aquest any, segons la directora del Mid, la Sara Lozano, seran els principals protagonistes de la cantata.

Si l’any passat la cantata estava dedicada al Petit Príncep, la d’aquesta tarda tindrà com a protagonista el “Fullet valent” on grans i petits cantaran junts diferents cançons entrellaçades i unides per una historia. Els petits cantants formen part dels grups de llenguatge musical de l’escola i estaran acompanyats per diversos instruments que tocaran alguns professors del MID, així com també d’un narrador.

Una altra data marcada en vermell per l’escola de dansa i música, serà el proper dissabte 18 de juny,  quan es farà l’acte de cloenda de l’escola amb un Festival de Dansa que, aquest any, tindrà com a convidada especial l’Escola de Dansa d’Ax Les Thermes, una de les poblacions agermanades amb Palafolls.

L’espectacle d’avui dimecres començarà a les 7 de la tarda, està obert a tothom i es podrà gaudir des de les cadires que es col·locaran especialment per l’acte a la plaça Palatiolo, que estrena imatge, després que l’Ajuntament hagi col.locat desenes de plantes amb el seus testos de grans dimensions i de color marró. Un enjardinament novedós al nostre poble, que es troba just al mateix espai que fins fa uns mesos hi havia la bassa del MiD, que amb la inauguració de la caserna policial es va tapar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics