Blanes és la seu dels Campionats d’Espanya de Tennis de Taula

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat Esportiva de Blanes acull des d’aquesta tarda la competició que aplega totes les categories de Tennis Taula que hi ha a l’estat espanyol. Durant els 10 dies que dura l’esdeveniment, per l’equipament esportiu blanenc passaran els 1.300 participants que competiran en les seves respectives categories. De la mateixa manera que també s’allotjaran en aquesta població veïna.

 La competició aplegarà participants de les 9 categories que hi ha en aquest esport, des de Pre-Benjamins fins a la Categoria Absoluta, passant per les categories on competiran esportistes amb discapacitats físiques o intel·lectuals.  A banda de totes aquestes categories, també es jugarà durant aquests dies les Copes del Rei i la Reina d’aquesta disciplina esportiva.

El Campionat d’Espanya de Tennis Taula, més conegut com ping-pong, es desenvoluparà en 50 taules de joc que s’han escampat pels 7.000 metres quadrats d’aquest equipament esportiu blanenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics