URGENT

El Club de Futbol Sala de Sant Lluís tanca la temporada amb una festa i les 24 hores al Palauet

Compartiu aquesta història

FUTBOL SALAUna 12a d’equips  participaran entre avui i demà de les 24 hores de Futbol sala que cada any organitza el club de St. Lluís.

El torneig començarà a les 8 del vespre d’avui i s’allargarà ininterrompudament fins les 8 del vespre de demà dissabte. Cada equip inscrit paga 170€ i el guanyador s’emporta un premi en metàl·lic, mentre que el 2n guanyarà un lot i un pernil.

Amb les 24 hores el club celebra el final de temporada que tindrà com a punt final una festa també al Palauet, però ja diumenge.

A partir de les 11 del matí s’han organitzat tot un seguit d’activitats, com ara inflables i un futbolí humà. També es farà una festa de l’escuma per posar el punt i final a aquesta darrera temporada del club palafollenc.

A la festa hi haurà l’oportunitat de degustar una arrossada que serà un  dinar de germanor per reunir tots aquells que formen part del club i que no acostumen a coincidir en tot l’any, com pares, mares, entrenadors i , lògicament, també els jugadors de les diferents categories del club.

Durant l’acte festiu s’entregarà un record a tots els jugadors que han format part del Club de Futbol Sala Sant Lluis de Palafolls.

Enguany el club celebra també que ha guanyat la lliga en les categories Aleví B i Cadet i justament aquesta setmana han recollit el premi a la Nit dels Campions a Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics