URGENT

La Fira Tot Canvi de Palafolls modifica el seu calendari

Compartiu aquesta història

Durant l’estiu aquesta fira d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà canvia de dia. A partir del proper mes de juliol la fira es farà el primer dissabte de cada mes i no el segon dissabte com es feia fins ara.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha pres la decisió de modificar el dia de celebració de la Fira perquè coincideix amb una altra fira de segona mà que també es celebra a Pineda el segon dissabte de cada mes. El President de l’Associació de Comerciants i Empresaris, Francesc Tresserres comenta que el canvi ajudarà positivament a rebre major afluència de públic a la fira.

Palafolls Tot Canvi és una fira que va adreçada a tot tipus de persones, inclosos els comerciants, que volen desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen. Tot el material es pot vendre per un preu simbòlic o intercanviar per altres objectes. Tanmateix s’han arribat a intercanviar serveis entre persones.

La Fira Tot Canvi es farà a la plaça del Fòrum Palatiolo entre les 10 del matí i les 2 del migdia. Després d’aquesta fira que se celebrarà aquest dissabte, encara en quedaran dues més per fer durant l’estiu, una d’elles el 6 d’agost i la darrera que es farà serà ja el 3 de setembre.

La Fira està impulsada des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls amb la col·laboració de l’Ajuntament del nostre municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics