Palafolls encetarà aquest dissabte una nova edició del RapMaresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana el festival dedicat al rap torna a la nostra població, on es farà la primera de les dues semifinals que calen abans de la final.

Dissabte 16 joves competiran en les diverses batalles de galls, unes competicions musicals on els participants improvisaran ritmes i cançons per deixar al seu adversari sense paraules. Un cop finalitzin les batalles, un jurat especialitzat decidirà quin dels dos és el vencedor. Per triar, hi ha diversos criteris, i entre ells, es valora quin dels rapers aconsegueix animar més el públic. També es tenen en compte altres aspectes, com ara la presència escènica, així com també que els ritmes siguin originals i no massa repetitius.

Dels 16 nois i noies que participin a l’eliminatòria sortiran 8 finalistes que tornaran a enfrontar-se a final que es farà a Pineda el darrer cap de setmana la segona semifinal  que es farà a Tordera a meitats de juliol. La final però no es podrà veure fins el darrer cap de setmana de juliol a Pineda on es podrà saber el nom del guanyador.

El festival RapMaresme porta uns anys fent-se a la nostra població i pretén atreure jovent de la zona. El tècnic de joventut de l’Ajuntament de Palafolls, Albert Muñoz, ho comenta.

La primera semifinal del RapMaresme començarà a les 5 de la tarda al local jove de Can Batlle i s’allargarà fins a les 9 de la nit. Durant les quatre hores que duri l’esdeveniment, es faran gairebé una vintena de batalles de galls entre els cantants participants, que s’intercalaran amb actuacions musicals de grups de hip hop.

El Festival RapMaresme està impulsat per algunes àrees de Joventut de l’Alt Maresme, com la del nostre municipi, i per la mateixa entitat Rapmaresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics