Billets de tren combinats amb entrades a parcs aquàtics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és la proposta que fa Rodalies de Renfe per encetar la temporada d’estiu. Des d’ara i fins que els parcs aquàtics tanquin, la companyia ofereix la possibilitat d’aconseguir en un mateix bitllet de transport, el viatge d’anada, el de tornada, el trasllat amb autobús fins el parc aquàtic i l’entrada d’un dia al recinte.

A la promoció hi ha dos parcs aquàtics del Maresme, el Marineland d’aquí de Palafolls i la Illa Fantasia de Vilassar de Dalt, i un altre parc aquàtic de Lloret de Mar.

El bitllet combinat a Marineland arriba fins a l’estació de Santa Susanna i surt a un preu promocional de 27 euros per adults i 17 per persones titulars de la tarjeta daurada i nens d’entre 4 a 11 anys.

Pel que fa a Illa Fantasia, el viatge combinat amb tren fins a Premià de Mar, l’autobús i l’entrada al recinte tindrà un preu de 26 euros per adults i 12 per grups escolars.

Amb els bitllets promocionals es pot viatjar des de qualsevol estació de la xarxa de rodalies de Barcelona fins la població on estigui el parc que es vulgui visitar. D’aquesta manera, l’anada i la tornada surten gratis.

Amb aquesta oferta combinada, Renfe vol facilitar la mobilitat entre els turistes estrangers i els de l’àrea de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics