El CAP  de Malgrat defensa l’actuació del seu metge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada us explicàvem les demandes de cessament d’un metge que feien alguns usuaris del cap de salut de Malgrat. Denunciaven manca d’ètica professional per part del metge de capçalera i explicaven alguns casos de diagnòstic erroni. Arran d’això es van concentrar davant del centre dimecres passat per demanar a la direcció CAP prengui mesures contra aquest doctor.

El Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar ha sortit al pas d’aquestes demandes recordant que és “responsabilitat única” del metge “prendre les decisions que li són pròpies d’acord amb criteris clínics i professionals”. En aquest sentit, la direcció del CAP de Malgrat assenyala que en el cas denunciat per un dels pacients “no era adient la baixa laboral sol·licitada”.

Tot i defensar l’actuació del seu facultatiu, la direcció del CAP recorda que es pot sol·licitar un canvi de metge o bé posar una reclamació si es considera que s’ha pogut errar en una decisió mèdica o bé faltar a les normes de tracte.

A més, en un comunicat de premsa, el CAP recorda que el centre malgratenc té uns resultats excel·lents en satisfacció i qualitat i que diàriament s’atenen uns 500 pacients de totes les edats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics