URGENT

Blanes publica el pla de del govern municipal

Compartiu aquesta història

A finals de la setmana passada  el consistori blanenc va presentar el pla de govern per al mandat 2015-2019. Un pla on s’hi inclouen algunes de les accions que l’equip de govern ja ha dut a terme durant els primers dotze mesos, i d’altres que estan en procés o es preveuen tirar endavant  properament.

El document recull aquestes actuacions dividides en cinc grans blocs: una administració propera i efectiva, una vila dinàmica i amb projecció de futur, un territori ordenat i sostenible, les persones com a prioritat del govern i un projecte econòmicament sostenible.

Algunes de les actuacions previstes són la reducció de les zones blaves, fent una revisió viable del conveni actual amb l’empresa Saba, la promoció de la Ciutat Esportiva per allotjar-hi tot tipus d’esdeveniments, la creació d’assemblees ciutadanes, potenciar les sales per actes culturals, i actuacions de caire social i urbanístic.

El darrer punt estableix els tres pilars fonamentals en què es pretén basar la política econòmica: gestionar amb seny per assolir l’equilibri financer, mantenir una tresoreria compensada i suficient, i prioritzar les inversions complint les ràtios legals.

Per això, s’hi inclouen mesures com millorar i buscar noves fonts d’ingressos, optimitzar la gestió de la recaptació amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva, i complir l’objectiu d’endeutament per sota del 75% dels ingressos, entre d’altres.
Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics